Op zoek naar massagepraktijk?

   
 
massagepraktijk
 
Oosterse massage praktijk Yamamichi in Nijlen.
Daar vindt u Yamamichi, een kleine massagepraktijk waar u letterlijk in goede handen bent. Kwaliteitsmassages en gezondheid: onze passie. De juiste opleidingscertificaten en een passie voor eeuwenoude, professionele massagetechnieken garanderen de kwaliteit en deskundigheid van de massages. De discrete, respectvolle praktijk is ingericht met het oog op uw comfort. Komt u alleen of met zn tweeën? Wij bieden u steeds de gepaste formule aan. De nadruk wordt niet enkel gelegd op ontspanning maar ook op gezondheid. Een massage stimuleert de bloedsomloop en zorgt ervoor dat het lichaam afvalstoffen doeltreffend afvoert. Bovendien voelt u zich na afloop fitter en vol energie. 20 jaar expertise. Al meer dan 20 jaar worden hier authentieke oosterse massagetechnieken, zoals Shiatsu en de traditionele Thaise massage aangeboden.
Massagepraktijk Groene Hart Home.
De massagepraktijk is aan huis waar ik u ontvang in een prettig verwarmde ruimte met ontspannende achtergrondmuziek, heerlijke geurende kaarsen en passende verlichting. Bij het eerste bezoek vindt er een intakegesprek plaats en worden eventuele bijzo nderheden belangrijk voor de behandeling en de massage vastgelegd in het cliëntendossier.
Massagepraktijk Jolanda.
Massages kunnen voor verlichting zorgen bij klachten van nek, rug en schouders. Je kunt hier heerlijk tot rust komen tijdens de massages. Je kunt bij Massagepraktijk Boekenrode in Rotterdam nu ook genieten van een klankschalenbehandeling. Voor 1 persoon. Een Hotstonemassage 60 minuten.
Massagepraktijk Amaya.
De behandelingen zijn enkel op afspraak mogelijk van maandag tot en met vrijdag van 9u tot 11u en van 13u tot 15u. Vakantieperiode van maandag 25 december 2017 tot en met vrijdag 5 januari 2018. Massagepraktijk Amaya, groot eyssel 63, 2328 Meersel-dreef.
Massagepraktijk NATU Gemeente Boutersem.
Holistische Coaching Massagepraktijk Sawadi Massages Kruibeke Inforegio.be.
Holistische Hulpverlening en Massagepraktijk Sawadi. Holistische Praktijk Sawadi geeft een Holistisch Concept die mensen op een laagdrempelige en veelzijdige manier met zichzelf en of met anderen verbindt. Dit gebeurt via onze: Massages, Healings, Spirituele inzichten, en Coaching trajecten. Anne Elisabeth Haentjens is jouw Holistisch hulpverlener en Energetisch masseur, erkend door de Belgische Massage Federatie.
Kenko Massage Praktijk, Den Haag Maak een afspraak op 1afspraak.nl.
8.45 tot 21.30. 9.30 tot 13.30. Deelmassage 30 min. Dit zijn indicatie prijzen, deze prijzen kunnen afwijken van de werkelijke prijzen. Informatie over Kenko Massage Praktijk te Den Haag. Kenko Massage Praktijk. Sylvain Poonsstraat 10. 2548 XX Den Haag. Kenko Massage Praktijk.
Massagepraktijk Amaya, Massage naar keuze: épargnez 52% à Kempen avec Social Deal.
Disponible jusqu'à' 2100: heures. Aperçu Bien-être Beauté Massagepraktijk Amaya. 011 / 96 07 39. Disponible jusqu'à' 2100: heures. Massage naar keuze. Pure ontspanning met een heerlijke voetreflexmassage 45 min, een voetreflex en rugmassage 60 min of een compleet verwenarrangement 90 min bij Massagepraktijk Amaya.
Massagepraktijk Patricia Dhoore voor reiki manuele relaxtherapie.
Zij heeft haar verdiept in Reiki. Na een massage van Patricia Dhoore voelt u zich weer als herboren. Ten opzichte van andere massagepraktijken zijn de massages van Massagepraktijk Dhoore heel intensief en werken ze diep in op het spierweefsel zodat het een helende werking heeft.
Time 4 Me Massagepraktijk Massagesalon in Lier, Provincie Antwerpen Treatwell.
Time 4 Me Massagepraktijk. Wil je jezelf eens lekker laten verwennen met een massage? Breng dan een bezoek aan Time 4 Me Massagepraktijk in Lier. Eigenares Katleen masseert met veel plezier alle spanningen weg. Een massage zorgt voor soepelere spieren, verbeterde bloedtoevoer en een betere afvoer van afvalstoffen.

Contacteer ons