Zoeken naar hotstone massage eindhoven

   
 
hotstone massage eindhoven
 
Massage Eindhoven Sauna Oase.
Zoek dan niet verder en reserveer direct bij Sauna Oase uw heerlijke en unieke massage in Eindhoven! Brush massage 40 min. 54, 50 Meer informatie. Bamboo massage 40 min. 54, 50 Meer informatie. Bamboo massage 25 min. 34, 75 Meer informatie. Aroma Vedic massage. 65, 00 Meer informatie. Hotstone massage 40 min.
Enjoy4u Heerlijk ontspannen en tot rust komen bij massagepraktijk Enjoy4U.
Kom tot rust met onze voetreflextherapie. Heeft u onze hotstone. massage al geprobeerd? U kunt in mijn praktijk terecht voor reflexzondetherapie voetreflex, ontspanningsmassage, s en Guasha therapie. Deze is onder de verschillende kopjes van mijn website te ontdekken. Bij de voetreflex maak ik gebruik van de westerse en Chinese voetreflexologie.
De Zonnevlecht Tilburg therapeutisch centrum. De Zonnevlecht Tilburg therapeutisch centrum.
Wij gaan altijd uit van het principe dat lichaam en geest in balans moeten zijn. Met als resultaat dat uw klachten en problemen verdwijnen of verminderen. We doen dit door middel van meditatie, massage of een energie behandeling, persoonlijke coach ing, mindfullness of een voetzoolreflexmassage.
BS Nature BS Wellness BS Nature BS Wellness.
Ik ben gericht op groei, ontwikkeling, gezondheid, herstel en ontspanning. Ik ben opgeleid als Counseller, Coach, Psychodynamisch Therapeut, Santai Guasha Therapeut, Massage Therapeut, Voetreflexoloog en Massagoloog. Momenteel ben ik gericht op de Traditionele Chinese Geneeskunst TCM en volg ik de opleiding als E.E.N.
Massagepraktijk PUUR Eindhoven.
Hotstone massage is een diepe, intense warmtemassage met basaltstenen. Deze speciale stenen zijn verwarmd tot circa 47 graden Celsius en houden de warmte goed vast. Door de combinatie van warmte en beweging kan ik dieper in het spierweefsel komen. Dit maakt de massage effectiever.
Home.
Mijn wellnesspraktijk is in Herkenbosch gevestigd. Massage heeft vele positieve effecten op het lichaam, maar ook op de psychische en emotionele situatie. Massage is veelal een preventief middel voor het behoud van een goede gezondheid. Massage is dus geen luxe.
Oprah Beauty Salon Oprah Kapper Eindhoven Woensel Beauty.
5625 AG Eindhoven. Oprah Kapper telefoonnummer.: 040 290 31 34. Oprah Beauty telefoonnummer.: 040 290 30 78. Epileren met draad. Epileren met draad. Massage Gezicht Lichaam Voet Manicure Harsen Waxen. Behandeling Prijs Extra Info. Epileren ook met draad mogelijk. Epileren ook met draad mogelijk. Epileren ook met draad mogelijk. Epileren ook met de draad mogelijk. Harsen van de Oksels. Harsen van de Buik. Harsen van de Buik Heren. Harsen van de Bikinilijn. Harsen van de Onderbenen. Bovenbenen ook mogelijk, zelfde prijs. Harsen van de Bovenbenen Bikinilijn. Ook mogelijk: i.p.v. bovenbenen de onderbenen. Harsen van de Benen. harsen van de complete benen. Harsen van de Onderrug. Harsen van de Rug. Ontspanningsmassage hele lichaam. Massage van de voorkant benen, armen, achterkant benen en de rug. Duurt circa 60 minuten. Hotstone Massage hele lichaam.
Hot Stone massage in Nuenen massage-info.nl.
Je kunt in ons schoonheidsinstituut even helemaal tot rust komen, echt een moment voor jezelf. In de salon wordt uitsluitend gewerkt met kwalitatief hoogstaande producten. Welkom bij Mamamiamassage, praktijk voor massage en voetreflex bij zwangerschap in Eindhoven Voor ontspanning en ondersteuning tijdens de zwangerschap.
Hotstonemassage: massage met warme stenen.
De Egyptenaren bijvoorbeeld gebruikten warme stenen voor verbetering van de circulatie van de lichaamsvochten bloed en lymfe en vanwege hun ontspannende werking. Amerikaanse Indianen gebruikten de stenen traditioneel in hun zweethut. Hotstone massage wordt gegeven met door de natuur mooi afgeronde lavastenen.
Paul's' Massage in Eindhoven Sauna Telefoonboek.nl Telefoongids bedrijven.
De afgelopen 24 uur heeft telefoonboek.nl 117.774 zoekopdrachten verwerkt! Wat zoekt u? bijv: Juwelier" Vul hier in wat u zoekt. Powered by places.nl. U bent hier.: Paul's' Massage Eindhoven. St Severusstraat 3 5616NX Eindhoven. Informatie over Paul's' Massage in Eindhoven.

Contacteer ons