Zoeken naar zwangerschapsmassage dordrecht

   
 
zwangerschapsmassage dordrecht
 
Holistische massagetherapie, Dorntherapie, Massage bij kanker, Voetreflexologie, Zwangerschapsmassag Anja Bouwman Natuurgeneeskunde DordrechtHolistische massagetherapie, Dorntherapie, Massage bij kanker, Voetreflexologie, Zwangerschapsmassag Dordrecht Anj
Massage en kanker bij de Stichting Voor Jou. Masterclass Zwangerschapsmassage bij Holos. Verder heb ik verschillende energetische opleidingen gedaan, onder meer reiki, quantum touch, sjamanistisch healer en spiritueel genezen. Sinds oktober 2014 ben ik aangesloten bij de Vereniging voor Natuurgeneeskundig Therapeuten VNT en per 1 januari 2017 geregistreerd bij het Register Beroepsbeoefenaren Complementaire Zorg RBCZ. Hierdoor worden mijn behandelingen door een groot aantal verzekeraars vergoed. Klik om te vergroten. info AT mindfulmassagedordrecht DOT nl. Bekijk Facebook pagina. 3311 SJ Dordrecht.
Beauty Health for Body Mind Uw schoonheidssalon in Dordrecht.
Uniek in Dordrecht is deze zeer persoonlijke manier van werken! Er wordt niet alleen gekeken naar de buitenkant van je lichaam je huid maar ook naar de binnenkant van je lichaam. Ook als enigste in Dordrecht wordt er, in jouw salon, de natuurlijke producten van S.P.A.
Zwangerschapsmassage in Dordrecht en Zwijndrecht massage-info.nl.
Druk op enter om jouw zoekopdracht uit te voeren. Kaart weergeven Zwangerschapsmassage in Dordrecht en Zwijndrecht. Helena Massage Reiki. Het vertrouwde adres voor een professionele ontspannings, sport, hotstone, bindweefsel, cupping of zwangerschapsmassage. Simon Vestdijk-erf 136, Dordrecht. MONIQCARE Massagepraktijk Dordrecht. MONIQCARE is een kleinschalige massagepraktijk gevestigd in de wijk Sterrenburg te Dordrecht.
Massage Maasdam.
Massage therapie in de Hoeksche Waard. Hier kun je terecht voor verschillende massages, zoals klassieke Zweedse ontspanningsmassage of massage met HotStone, zwangerschapsmassage of massages ter verlichting van pijn of klachten. Alle massages bekijken. Iedere massage wordt afgestemd op jouw wensen.
nek schouder pijn, rug klachten, sport masseur Massagetherapie Gerda de Jager.
Je kunnen ontspannen is de essentie voor een gezonde balans in je leven, je lichaam en geest hebben ontspanning nodig om te herstellen. Dit is niet altijd even gemakkelijk, soms zit je in een periode in je leven dat dit gewoon niet lukt.
Overzicht gecertificeerde docenten babymassage in Nederland.
Dordrecht, NamaRoepa, Ratna Karaya, www.namaroepa.nl. Dordrecht, Santosha Natuurgeneeskundige praktijk, Willy Bot, www.santosha.nl. Dordrecht, Yogacentrum YoginY, Sandy van Sasse van IJsselt, www.yoginy.nl. Gorinchem, Annieke Boom Loor. s-Gravenzande, Di Mi So, Sharon van de Water-Demei, www.dimiso.nl. s Gravenzande, La Vida geboortebegeleiding Westland, Marian Groenewegen, www.geboortebegeleiding-westland.nl.
Cursus hotstone massage Dordrecht.
Het vertrouwde adres voor professionele massage opleidingen in Dordrecht. Van der Linden, Body Mind Wellness is het vertrouwde adres voor een professionele massage opleidingen in de regio Dordrecht. Wij werken vanuit de overtuiging dat het succes van een massagepraktijk of onderneming wordt bepaald door de kwaliteit en het persoonlijk succes van de mensen die er werken.
Babymassage.
Om een volledige lichaamsmassage voor de baby te leren, zijn 4 lessen nodig van 1 uur. De begeleiding bestaat uit 5 lessen van een uur. De lessen vinden bij jou thuis plaats regio dordrecht, zodat jij en je baby in een vertrouwde omgeving kunnen blijven.
Welkom bij Thermae Son thermaeson.
Naast een ruim aanbod sauna-thermenfaciliteiten beschikt het resort over massage en schoonheidssalons, een kapsalon, een kinderopvang, een sportclub, een zwembad en een Brasserie met zalen. In 1984 vertrekt de bevlogen ondernemer Wim van Santvoort naar Oostenrijk om zich te verdiepen in de wereld van wellness.
Zwangerschapsmassage Helena Massage Reiki Dordrecht.
Of kent u iemand die het tijdens de zwangerschap klachten heeft en een ontspannende massage verdient? Het is dan misschien een idee om een zwangerschapsmassage cadeau te doen. Bij de tarieven vindt u onze cadeaubonnen. Maak een afspraak. Kiom opleidingsinstituut, zwangerschapsmassage. Simon Vestdijk-erf 136 3315CV Dordrecht 06 10287639 info@helena-massage.nl KvK 65657101.

Contacteer ons