Meer resultaten voor stoelmassage

   
 
stoelmassage
 
Shiatsu Stoelmassage.
Kortom: deze massage werkt zowel ontspannend als tonifirend! In Azi en de Verenigde Staten is stoelmassage een onderdeel van het dagelijks leven; in supermarkten, parken, luchthavens, stations, kan je een stoelmassage laten uitvoeren om na een 20-tal minuten met frisse energie je dagtaak verder te zetten.
Stoelmassage Cronos Care.
Ik kende het concept van de stoelmassage, maar had dit nooit eerder ervaren. Mijn deelname kwam vooral voort uit nieuwsgierigheid. Ik verwachtte niet heel veel, omdat het de eerste keer was. Maar het was zeker aangenaam en voor herhaling vatbaar.
stoelmassage Antwerpen, bedrijfsmassage Antwerpen.
Dit maakt dat stoelmassage laagdrempelig is. Na deze massage is men ontspannen en gaat men vol energie terug aan het werk. Alvorens de stoelmassage begint, worden een aantal vragen gesteld zodat de masseur rekening kan houden met de klachten van de deelnemers.
Stoel Shiatsu.
Voor een lage prijs biedt dit een ongelofelijk voordeel dat bovendien niet als loon of extra legaal voordeel belast wordt, daar een bedrijf dit volledig als bedrijfskost kan boeken. Een professionele stoelmassage is ideaal als ondersteuning voor een bedrijf en het personeel.Welkom in de opleiding StoelShiatsu bij O-KI, centrum voor kwalitatieve opleidingen StoelShiatsu sinds 1998.
Qish Qish Qish_Menu. Qish Shiatsu Shiatsu Shiatsu Voetreflexologie Voetreflexologie Voetreflexologie Bachbloesems Bachbloesems Bachbloesems Stoelmassage Stoelmassage Stoelmassage Titel. menu Welkom. b
Welkom op onze website. Heb je last van stress, gespannen schouders, hoofdpijn, rugpijn of slaap je slecht? Wil je jezelf een uurtje onspanning gunnen na een drukke Shiatsu. werkdag Voetreflexologie. of Stoelmassage. week? Schoudermassage. Laat Bachbloesemtherapie. je Cadeaubon. helemaal Home. Reacties. ontspannen Over Fotoalbum. door ons. een Contact. shiatsu-behandeling., Praktisch. een Links. eeuwenoude massage methode uit het oosten. Of ervaar de weldoende invloed van een behandeling van de reflexzones op je voeten. Heb je minder tijd of wil qishe je mortsel specifieker shiatsu werken, meridiaan maak meridianen dan energiebanen een massage afspraak relaxatie voor ki een jin schouder jang of yin stoelmassage. yang acupressuur drukpunten tsubo voetreflexologie voetmassage reflexologie masunaga zen stoelmassage bach bachbloesem stress hoofdpijn schoudermassage ontspanning ontspanningsmassage ontspanningstherapie wellness goed gevoel hara haramassage etherische olie.
Stoelmassage Opleiding Syntra West.
het dé behandeling bij uitstek is die bij de klant thuis kan worden toegepast. Professionele stoelmassage vindt steeds meer ingang in het bedrijfsleven en daarbuiten, omdat het een effectieve behandeling is ter preventie en verlichting van klachten. Voor wie is deze opleiding bestemd?
Nieuw bij Ready2improve: massage: dieptemassage, relaxerende massage en stoelmassage Ready2improve Beweging en Gezondheid.
Stoelmassage is een vorm van massage, gebaseerd op de Japanse drukpuntmassage of acupressuur. Tijdens de massage worden hoofd, nek, schouders, rug, armen en/of handen gemasseerd terwijl de ontvanger op een stoel zit kan een massagestoel zijn maar ook een gewone bureaustoel.
Cursus De Schoonheidsschool.
Heb je interesse in anti-stressmassages? Wil je graag familie, vrienden of cliënten laten genieten van een relaxerende wellnessbehandeling, zonder grote investeringen te moeten doen? Dan is de cursus Stoelmassage jou op het lijf geschreven! Stoelmassage is perfect om acute stresssituaties aan te pakken.
Snoeijing Stoelmassages Preventie van RSI en stressklachten op de werkplek.
Stoelmassage is een massage die speciaal ontwikkeld is voor het bedrijfsleven ter preventie van RSI en stressklachten. De massage zorgt voor bewustwording van de werkhouding en het effect daarvan op het lichaam. De investeringskosten zijn laag, waardoor stoelmassage niet alleen effectief is maar ook betaalbaar!
Kosten stoelmassage en bedrijfsmassage aftrekbaar voor bedrijven.
TEAMBUILDING OP HET WATER. Stoelmassage voor bestrijding van stress en burn-out. Hieronder vindt u een overzicht van organisaties die stoelmassage aanbieden. Een bedrijfsmassage is een leuke attentie om uw personeel eens aangenaam te verrassen en bovendien heeft het een ontspannende en gezondheidsondersteunende werking.

Contacteer ons