Meer resultaten voor massage aan huis

   
 
massage aan huis
 
Optimale ontspanning: Een massage aan huis! Fleur Flirt.
Wist jij bijvoorbeeld als dat een massage je slaap bevordert, zorgt het voor een betere doorbloeding, je stress en spanning verlicht én is goed voor je immuunsysteem? Dus niks geen luxe, gewoon pure noodzaak zon heerlijke massage. Massage aan huis.
Massage aan huis.
massage aan huis. massage op het werk. Kent u dat; goede voornemens. die stranden wegens chronisch tijdgebrek? Natuurlijk probeert u zo goed mogelijk voor uzelf te zorgen, maar die broodnodige massages schieten er helaas bij in, simpelweg omdat de tijd ontbreekt.
Guylina schoonheidsspecialiste aan huis, Massage aan huis: bespaar 64% in Waasland via Social Deal.
Guylina schoonheidsspecialiste aan huis zorgt voor de rest. Een massage werkt slaapbevorderend, verlaagt je stressniveau en is goed voor het immuunsysteem. Het bijkomend voordeel van een massage aan huis is dat jij niet door de regen en de kou naar het massagesalon hoeft te komen.
Ontspan bij je thuis Professionele massages in Gent Zen Your Body.
Het enige wat jij nog hoeft te doen is zorgen voor een ontspannende sfeer met enkele gezellige kaarsjes en je favoriete, relaxerende muziek. Mensen uit de regio Gent, Eeklo, Kaprijke, Zelzate, Lochristi, Merelbeke en Sint-Martens-Latem kunnen beroep doen op mijn ontspannende massages aan huis. Deze service start bij massages vanaf 60 min. Bij een Massage@Home wordt een meerprijs van 10, aan de prijs van de massage toegevoegd.
Massages Relaxathome-massage.
prijs 40 inclusief ontspannend voetbadje voor de massage. Baby massage ook aan huis. De Baby massage is een ritmische massage waarbij je leert communiceren zonder woorden. Deze massage is superleuk om te doen en iedere baby houdt ervan om gestreeld, gemasseerd en geknuffeld te worden.
Massage aan huis Aarschot Massages Ripozo.
Massage aan huis Aarschot. Voor een deugddoende massage hoef je niet per se het huis uit. Een massagetherapeut die aan huis komt kan dé oplossing bieden voor wie de deur niet uit wil en toch wil genieten van een massage.
Over mezelf/ Contact Chi Arté.
Dit heeft zich concreet vertaald in het volgen van opleidingen aan de befaamde scholen: Sunshine Massage School, Lek Chaiya nerve touch, Namo en ITM te Chang Mai, Thailand. Het is mijn uiteindelijke doelstelling om deze efficiënte massagetechniek met U te delen.
massage aan huis tiny blogt.
En sinds eind juli is er ook een website: www.manutine.com. Posted in gezondheid, lichaam, massage, ontspannen and tagged holistische massage, lichaamsmassage, manutine, massage aan huis on 27 juni 2018 by tinyblogt. Tiny blogt in je mailbox? Ik wil Tiny volgen.
massage MASSAGE AAN HUIS.
De shiatsu massages worden gegeven middels liggende massages of stoelmassages. De kleding kan aan blijven tijdens deze massages. 30 minuten: 35., 45 minuten: 45., 60 minuten: 55., Intake 90 min: 90., Sessie 90 min: 85., MASSAGE OP HET WERK. MASSAGE AAN HUIS.
Massage aan huis; een cadeautje voor jezelf in drukke tijden.
3.1 Massage olie die gebruikt wordt voor deze massage aan huis. 4 Wat kan er beter bij een massage aan huis? Heb jij je nog niet eerder laten masseren en vraag je je af waarom je dat zou laten doen?

Contacteer ons