Resultaten voor voetmassage

   
 
voetmassage
 
Voetreflexologie voetmassage bij stress/drukte Praktijk Adamas Lummen.
Voetreflexologie of voetmassage is heerlijk ontspannend! Deze massage beoogt een diepe ontspanning en nodigt uit tot onthaasten en loslaten van vermoeidheid. Voetreflexologie bezorgt je een gevoel van diepe innerlijke rust. Een voetbad met etherische olie is deugddoend. Via drukpuntmassage behandelen we de voeten met een zuivere natuurlijke olie.
Voetreflexologie V-ReLax Voetmassage Aalst Inforegio.be.
Hoeveel kost het? De prijs voor een voetreflexologie sessie is 45. De prijs voor de psychozone harmonisering is 50. De prijs voor een Indische voetmassage is 40. De prijs voor een onderbeen en voetmassage met afsluitend hot stone is 40.
Voetmassage Antwerpen? Boek nu uw afspraak bij Masumi!
Book an appointment. Lichaam en geest verlichten met een voetmassage. Bij Massage Antwerpen Masumi heeft u ook de mogelijkheid om te kiezen voor een voetmassage. Een voetmassage bij Voetmassage Antwerpen is geschikt voor iedereen en heeft een positieve invloed op verschillende lichamelijk en geestelijke klachten.
Voetmassage de juiste keus voor jou? Lees de guide! Treatwell.
Je masseur heeft al duizenden voeten gezien en kijkt nergens meer van op. Een voetmassage boek je al vanaf 15 minuten, al dan niet in combinatie met een andere voetbehandeling zoals een medische of cosmetische pedicure. Wil je een langere voetmassage?
Thaise hand en voetmassage Nirvana, privé sauna massages Kontich Antwerpen.
Anti stress massage en gelaats verzorging. NL FR EN. Volg ons op Instagram. Thaise hand en voetmassage. Massage met warme etherische olie van hand-en voetreflexzones die in verbinding staan met bepaalde lichaamsdelen. Ze worden los gemasseerd en bevorderen een natuurlijk genezingsproces.
Hoe geef je jezelf een voetmassage? Disinall Foot Care.
Kies voor opwekkend als je extra energie nodig hebt, en voor ontspannend als je toe bent aan rust. Kijk ook eens naar de tips trics voor de voetmassage die we eerder omschreven. Dit nieuws is geplaatst in Uncategorized en getagd voetmassage.
Voetmassages in Brugge Treatwell.
Sophia Dequeker Massage. Brugge Centrum, Brugge. Laat zien op de kaart. Voetmassage 30 min. Kort overzicht salongegevens. Een massage ontvangen bij Sophia Dequeker Massage in het rustige en groene Sint Andries in Brugge is een verwen en verzorgmoment helemaal voor jezelf.
Onderbeen en voetmassage Pedicuretip.
Een cliënt met voetschimmel kun je een voetmassage geven met handschoenen aan. Je kunt er ook voor kiezen om alleen de onderbeenmassage aan te bieden en daarmee de voetmassage over te slaan. Bij voetschimmel tussen de tenen kun je cliënten teensokken adviseren waardoor de huid tussen de tenen kan herstellen.
Thaise voetmassage.
Deze massage in een weldaad voor het gehele lichaam. Bij de Thaise voetmassage worden de drukpunten op de voetzool manueel en met een massagestokje gestimuleerd. Een van de primaire doelen van deze vorm van voetmassage is vermindering van spanning op lichamelijk en psychisch gebied.
Voetmassage YouTube.
ToHealth 297.407 weergaven. Effleurage Massage Tips: Effleurage Lower Leg Massage Duur: 135. expertvillage 45.643 weergaven. Pedicure Duur: 1001. Lovie2000 851.005 weergaven. Thaise massage voetmassage massagesalon Antwerpen, België Duur: 227. SW TV 2.423 weergaven. Massage voor onderbeen en voeten Duur: 1317.

Contacteer ons