Resultaten voor zwanger

   
 
zwanger
 
Kan je voor een job geweigerd worden omdat je zwanger bent? Vacature.com.
Sinds" enkele maanden ben ik op zoek naar een nieuwe job. Bij het solliciteren ondervind ik wel wat tegenkanting omdat ik zwanger ben. Kan ik voor een job geweigerd worden omdat ik zwanger ben." Discriminatie op grond van zwangerschap, bevalling of moederschap is altijd verboden.
7 dingen waarmee je wegkomt tijdens je zwangerschap.
Als je slim bent, buig je de typische zwangerschapskwaaltjes om tot privileges. Met onderstaande uitspattingen zou je normaal gezien nooit wegkomen, maar tijdens je zwangerschap wél omdat zwanger zijn nu eenmaal alle andere excuses overtreft. Lang in bed blijven liggen.
Het lichaam tijdens de zwangerschap seksualiteit.be.
Als vrouw merk je vaak al snel dat je zwanger bent: gevoeligere borsten, ochtendmisselijkheid, vaker moeten plassen De hormonale en lichamelijke veranderingen tijdens de zwangerschap kunnen lastig zijn. Gelukkig valt bijna alles weer in zijn plooi na de bevalling. Wat verandert er hormonaal?
Zwanger? Info voor alle zwangere lady's' MiniMe.nl.
Zwanger worden Zwanger worden. Zwanger worden Alles wat je wil weten over zwanger worden. Gezondheid Wat heeft je gezondheid voor invloed als je zwanger wilt worden? Kinderwens Wat je niet over het hoofd mag zien als je een kinderwens hebt!
Veilig zwanger: feiten en fabels UZA.
Veilig zwanger: feiten en fabels. Veilig zwanger: feiten en fabels. Veilig zwanger: feiten en fabels. Zelden komen zo veel tantes, buurvrouwen en collegas met goedbedoeld advies aanzetten als wanneer je zwanger bent. Geen mosselen eten, niet naar de sauna en zeker niet vliegen.
Zwanger autorijden: wat zijn de regels? DVV Verzekeringen.
Ontdek het antwoord op deze vragen en lees onze tips om het comfortabel en veilig te houden. Wat met de autogordel als u zwanger bent? U moet altijd een autogordel dragen, ook als u zwanger bent is dat wettelijk verplicht.
Zwanger! mamabaas.be.
Feiten of fabels: Kunnen kinine en cafeïne kwaad tijdens de zwangerschap? Ook al mochten we elkaar niet ontmoeten, nooit is er nog een mij zonder jullie. Als je slecht nieuws krijgt tijdens de zwangerschap en je bang moet afwachten. Onze Mama's' Papa's.'
Zwanger op het werk. Gids voor werkneemsters en werkgevers voor een discriminatievrije behandeling Instituut voor de gelijkheid van vrouwen en mannen.
Home Publicaties Zwanger op het werk. Gids voor werkneemsters en werkgevers voor een discriminatievrije behandeling. Zwanger op het werk. Gids voor werkneemsters en werkgevers voor een discriminatievrije behandeling. Om zowel de werkgevers als de werkneemsters te helpen hebben we deze gids uitgewerkt.
Zwangerschap 24Baby.nl.
Volg 24baby op Facebook. Weken 1 Zwanger. Week 2 Zwanger. Week 3 Zwanger. Week 4 Zwanger. Week 5 Zwanger. Week 6 Zwanger. Week 7 Zwanger. Week 8 Zwanger. Week 9 Zwanger. Week 10 Zwanger. Week 11 Zwanger. Week 12 Zwanger.
Moederschapsbescherming Federale Overheidsdienst Werkgelegenheid, Arbeid en Sociaal Overleg.
De werkgever mag vanaf dat ogenblik geen handeling meer stellen om aan de dienstbetrekking van de zwangere werkneemster een einde te maken omwille van het feit dat ze zwanger is. Deze ontslagbescherming loopt tot een maand na het postnataal verlof met inbegrip van de verlengingen.

Contacteer ons