Catherine Aerts

Gediplomeerd Gezondheidscoach

Hallo, ik ben Catherine en via deze pagina leer je mij een beetje kennen. Zelf ben ik razend benieuwd om jou te leren kennen en samen op zoek te gaan naar de kracht van jouw verbeelding! 

Mijn carrière

17 Jaar aan de slag als management assistant & coördinator in grote multinationals, en toen kwam Corona…

Zoals zovelen onder ons belandde ik bij de aanvang van de eerste Corona lockdown in het thuiswerk regime. Die periode heeft me veel tijd gegeven om na te denken, om mezelf de typische midlife crisis vragen te stellen zoals wat wil ik nog bereiken in mijn leven? Ben ik eigenlijk nog wel gelukkig in mijn huidige rol?

Naast mijn job als coördinator was ik de laatste 3 jaar ook werkzaam als vertrouwenspersoon in hetzelfde bedrijf. En het was die rol die me vertelde dat ik graag meer met mensen zelf wou werken. Ik ben altijd al geboeid geweest door de gedachten, gevoelens, verlangens van mensen. Wat drijft jou? Waarvoor kom jij ‘s morgens uit je bed? Wat is gezond leven voor jou? Welke doelen wil je nog halen in je leven?

De knoop werd doorgehakt na een loopbaanbegeleidingstraject: terug naar de schoolbanken voor een opleiding tot gezondheidscoach en meer!

Mijn opleidingen

Gezondheidscoach

Een super intens, leerrijk en boeiend jaar, dat was de voltijdse dagopleiding gegeven door gepassioneerde docenten die nog dagelijks met hun voeten in de praktijk staan.

Chakra & Aura healer

Tijdens de opleiding gezondsheidscoach ben ik in aanraking gekomen met de Oosterse geneeskunde. Een holistische en energetische benadering van het lichaam en geest. 

Access Bars Practitioner

32 Drukpunten die de energiebanen vormen in en om het hoofd. Ik onderging het zelf en wist het zeker, dit moet ik mijn klanten ook kunnen aanbieden.

Wie ben ik?

In de eerste plaats ben ik echtgenote van Pieter en fiere mama van Caitlin & Isabel.

Naast tijd doorbrengen met mijn gezin ben ik iemand die geniet van kleine dingen: een wandeling in volle natuur, een heerlijk kop koffie op mijn terras (waarbij ik vooral eerst even goed de geur van koffie laat binnenkomen, heerlijk!), het gezang van de vogeltjes, een goed boek of een yogasessie. Iets actievere tijdsbesteding is het wroeten met de handen in de grond. Een tuin die een beetje op orde is, geeft me voldoening en mijn praktijk, die zich in de tuin bevindt, krijgt zo een mooi zicht.

Ik ben een Bourgondiër, lekker eten en drinken vind ik belangrijk. En als de agenda het toelaat vind ik het heerlijk om nieuwe recepten uit te proberen en voor te schotelen aan de kieskeurige dochters en echtgenoot.

Catherine Aerts Gezondheidscoach