Chakra & Aura Healing

Breng je energie terug in balans!

Wat is Chakra & Aura Healing?

  • Chakra & Aura healing is het terug in balans brengen van het energieveld/aura om je heen, en van je chakra’s door de aura healer.

  • Ieder levend wezen heeft een aura, ook dieren, planten en bomen, en zelfs stenen hebben energetische velden om zich heen.

  • De aura bestaat uit verschillende lagen.

  • Deze verschillende lagen staan in verbinding met het fysieke lichaam door de zeven Chakra’s. Chakra’s kan men het beste omschrijven als energie draaikolken.

  • Elk van de chakra’s staat in verbinding met een orgaan of klier binnen ons lichaam.

7 chakra en aura locaties bij de mens

Wanneer heb je een aurahealing nodig?

Een goed functionerende chakra beïnvloedt zowel ons fysiek, emotioneel als psychisch welzijn.
Als een bepaald orgaan niet goed meer functioneert, zal dit de desbetreffende chakra uit balans brengen, of kan de chakra zelfs eventueel afgesloten worden. Hierdoor stroomt er weinig of geen energie meer vanuit dit orgaan of klier naar de chakra en/of de aura lagen.
Het kan ook dat een emotioneel of mentaal probleem de werking van de chakra verstoort en hierdoor een lichamelijke klacht wordt.
Alle niet leuke ervaringen in ons leven zoals stress, relatieproblemen, overlijdens, ziektes… laten sporen na binnen onze aura. Zo wordt onze aura vervuild. Hierdoor kunnen we eventueel klachten krijgen als vermoeidheid, lusteloosheid, vage pijnklachten… Vaak kan de traditionele geneeskunde geen oorzaak vinden voor deze klachten. Een verzwakte aura heeft vaak vermoeidheid en een verminderde weerstand tot gevolg.
Bij een aurahealing wordt de aura gereinigd waardoor in veel gevallen de klachten waarvoor de klassieke geneeskunde geen oorzaak vindt, sterk verminderen tot helemaal verdwijnen. Het is dan ook aan te raden om je aura regelmatig eens te laten healen zodat je aura gereinigd en in balans blijft. Je zult je hierdoor goed in je vel blijven voelen.

Hoeveel healings heb je nodig?

Het aantal healings is afhankelijk van de aard van je problemen en van je eigen wensen.
Een aurahealing vervangt nooit een dokters consult, maar kan wel een perfecte aanvulling hierop zijn.

Wat is een aura?

De aura is het uitstralingsveld van de mens, een natuurlijk energieveld dat zich in meerdere lagen om je heen bevindt. De aura bestaat uit zeven lagen die ieder hun herkomst hebben in het menselijk lichaam. Elke laag heeft zijn eigen functie.  De aura weergeeft onze lichamelijke, emotionele, geestelijke en spirituele toestand en is continu in beweging. Als je lekker in je vel zit, heb je een groot uitgestrekt aura, waarin de energie soepel door de diverse lagen van buiten naar binnen stroomt en vice versa.

Als je mentale of fysieke conditie niet goed is, is mogelijk je aura vervuild geraakt. Er kunnen ook gaten in je aura zitten of hij kan gescheurd zijn, waardoor de energie letterlijk van je wegvloeit. Een verzwakte aura maakt je dus kwetsbaar voor invloeden van buitenaf. Vermoeidheid en een verminderde weerstand kunnen hier een gevolg van zijn.

En chakra’s?

​In het binnenste van je lichaam en in het energieveld draaien 7 energiecentra rond (de hoofdchakra’s). Ze bewegen als draaikolken en hebben elk hun eigen unieke en belangrijke functie op de werking van het lichaam, de geest en onze emoties. Je kunt chakra’s zien als communicatiemiddel tussen energie en het fysieke lichaam. Ze kunnen energie opnemen of weg laten stromen.

Wanneer een chakra minder goed functioneert, verstoort dat in eerste instantie alleen het gebied waar de betreffende chakra mee in verbinding staat. Wanneer daar niets aan gedaan wordt, dan zal ook het chakra ernaast verstoord raken. Als de energiestroom van een chakra geblokkeerd of verstoord raakt, zal zich dit vroeg of laat gaan uiten. Dit kan door lichamelijke klachten als buikpijn, hoofdpijn, (lage-) rugpijn of maagpijn. Maar ook onze gevoelens kunnen erdoor veranderd worden. Zo kan het je verhinderen om een gevoel van rust en harmonie te ervaren in je leven.

Individuele Gezondheidscoaching

Je gezondheid verbeteren via een persoonlijk coaching traject.

Chakra & Aura Healing

Verbeteren van zowel je fysiek, emotioneel als psychisch welzijn.

Access Bars

Verhoog je bewustzijn en creëer het leven dat je altijd al wilde.

Workshops

Workshops aangepast aan de doelgroep en het gekozen gezondheidsthema.