Op weg naar jouw gezonder leven!

Mijn aanbod

Individuele Gezondheidscoaching

Je gezondheid verbeteren via een persoonlijk coaching traject.

Chakra & Aura Healing

Verbeteren van zowel je fysiek, emotioneel als psychisch welzijn.

Access Bars

Verhoog je bewustzijn en creëer het leven dat je altijd al wilde.

Workshops

Workshops aangepast aan de doelgroep en het gekozen gezondheidsthema.

 

Voel je dat het tijd is voor verandering in je leven, maar vind je het juiste pad niet?

           Mijn aanbod bestaat uit verschillende mogelijkheden allemaal afgestemd op jouw persoonlijke situatie.

Individuele Gezondheidscoaching

Wil je graag je gezondheid verbeteren maar weet je niet precies hoe? Heb je al op verschillende manieren geprobeerd je doel te bereiken maar lukt dit nog steeds niet of val je terug in oude gewoontes? Door middel van persoonlijke coaching sessies help ik je uit deze vicieuze cirkel te komen.

Chakra & Aura Healing

Chakra & Aura Healing is een therapie die de harmonie tussen geest, gevoel en lichaam kan bevorderen. De energievelden in en rond het lichaam noemt men de aura. In deze aura bevinden zich 7 grote energiecentra, die chakra’s genoemd worden.

Via healing brengen we een natuurlijk proces in werking om de balans in je lichaam te herstellen door reiniging van de Chakra’s.

Access Bars

Access Bars is een manier om een frisse wind door je energiehuishouding te laten waaien en om zonder te praten gedragspatronen en vastzittende emoties, gedachten en gevoelens te veranderen. We doen dit door het verkrijgen van toegang tot 32 punten die energiebanen vormen door en om het hoofd.

Workshops

Naast 1-op-1 coaching kan je als organisatie of als bedrijf bij mij terecht voor laagdrempelige workshops afgestemd op één of meedere gezondheidsthema’s. Via een interactieve aanpak vergroten we de kennis en vaardigheden van de deelnemers.

Mijn aanpak

Tijdens een kennismakingsgesprek luister ik graag naar je verhaal, je uitdagingen en je wensen.

Samen bepalen we realistische doelen in overeenstemming met je levensstijl.  Als coach sta ik je met de nodige hulpmiddelen en steun bij die nodig zijn om je doelen te kunnen bereiken.

Aarzel niet en contacteer me vandaag om samen op weg te gaan naar jouw gezonder leven.